(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Dětská jablečno jahodová přesnídávka je opravdu moc dobrá:-)
Potřebné ingredience
5kg jablek, 500 kg jahod,2,5 l vody, 3 jahodové pudiky, 300-350g cukru.
Postup přípravy
Jablíčka rozkrojíme, a jen jim vydloubneme jaderník - neloupeme. a nastroháme jabka Zalijeme dvěma litry vody a rozvaříme. Ponorným mixérem dobře rozmixujeme, osladíme a znovu přivedeme k varu. Přidáme pudinky rozmíchané v půllitru vody a převaříme.,.Plníme do sklenic a sterilujeme asi 20 minut při teplotě 70 - 75 °C.Poznámka:Slupky v přesnídávce nejsou poznat a my si tím ušetříme čas i práci, potřebné na oloupání.Množství cukru můžeme vyladit podle své chuti.
Strouhané jabka s jahodama
Pudinkové prášky smícháme s trochou cukru, rozmícháme ve 1/4 litru vody
x
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Macek 59
(upraveno)
1. 9. 2010, 23:40
No 500kg jahod to je tedy darda a navíc pudiky